Boldog karácsonyt!

 2009.12.23. 13:19

Valószínűleg ez az utolsó bejegyzésem idén.

Tegnap délutánra sajnos az összes hó elolvadt, és ezzel minden karácsonyi érzés ki is ment belőlem is. És ezekután este indulok a "nyárba". Mármint az ittenihez képest, minden bizonnyal. :) A cuccaim többsége itt marad, mert Lisa nem volt elég nehezéknek a bőröndömre, ahhoz, hogy le tudjam zárni. :) A napom tehát nagyrészt a pakolással telt. Este pedig előre szólok, hogy fáradt leszek, mert a kisasszony ma 6-kor kelt, mikor előre megbeszéltük tegnap, hogy ma fél 8-ig alszunk. :) A legviccesebb az volt, mikor Thomas 9 óra körül megkérdezte, hogy nem kell ma óvodába menni. Annyira képben van mindig mindennel. :D

Épp most érkezett meg Zita kommentje. Hadd reagáljak annyit, hogy egyszerűen nem bírok betelni azzal a látvánnyal (illetve "nemlátvánnyal") még most sem, hogy tiszták az utak. A hó, ahogy jött, úgy távozott. Csendben, nyomtalanul.

Zárásként szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt kívánni, és ne felejtsétek el januárban is újra megnézni az oldalamat. ;-)

A következő bejegyzés várható időpontja: 2010. január 3.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása