Deutsche Post

 2009.10.14. 10:12

Életemben nem gondoltam volna, hogy egy napon a postás érkezése fogja jelenteni számomra azt az élményt, amit muszáj azonnal leírnom :D
Szóval csengettek. A postás volt az, csomagot hozott. Már azon meglepődtem, hogy egyáltalán átvehetem. Pesten mindig szivattak, hogy albérlő nem vehet át csomagot. De ha jobban belegondolok, ide be vagyok jelentve... Szóval a srác hozott valami IKEÁ-s cuccot Thomasnak, meg néhány szórólapot. Átadta, majd kért egy aláírást. Szemeimmel a papírt próbáltam keresni, ahova odakanyarinthatok egy nevet, de nem találtam. Aztán leesett, hogy azt a kis GPS-szerű izét akarja velem aláíratni, ami a kezében. Valamiféle digitális tábla lehetett, jobb nevet legalábbis még nem sikerült találnom neki. Némileg értetlenül néztem, hogy akkor most mit, meg hogy írjak alá, de aztán megoldottam. :) Jah, kérem - a modern kor vívmányai odahaza ritkábban jönnek szembe az emberrel. :D
Erről jut eszembe, láttam a Media Marktban digitális képkeretet. Hogy az mekkora ötlet! :)

Ami még a héten történt: Zehra két hétig túlórázik, mert a főnőke szabdságon van, így kicsit több időm van Lisával, mint általában. Viszont hétfőtől már ténylegesen fél egyig marad az oviban. Érdekes volt, hogy amikor elhoztam (kb. 12:20-kor), már rajta kívül csak egy gyerek volt ott a csoportjából. Már csak tizen vannak egyébként, mert két gyerek "kiöregedett" a csoportból, viszont érkezett egy új kislány.
Hétfőn délután a játszótéren voltunk, tegnap pedig sétálni (gykorlatilag egy órán keresztül követtünk egy macskát). Ma még én sem tudom pontosan mi lesz, majd kitalálunk valamit. A játszótérre igazából én már nem szívesen megyek, mert pont megfagyok, mire a Lisa kirohangálja magát. :) Mára megérkezett az igazi fagy. Ezt a gyakorlatban abból érzékeltem, hogy nem bírtam felnyitni a kukát, mert ráfagyott a teteje. Szerencsére ma úgy néz ki, hogy nem fog esni, mert nagyon szépen süt a nap.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zita87 2009.10.14. 18:34:13

A postás bácsi nagyon jó:D

Petitől kaptam anno olyan digitális képkeretet:) Tényleg tök jó:)

Itt is fagy van már: reggel láttam a munkások leheletét...:D

Továbbra is állj meg a pirosnál!:)

Puszi
süti beállítások módosítása