Puzzle

 2009.10.08. 16:47

Kihasználom, hogy immár a szobámban is működik a net, és írok. Először is Dénesnek üzenem: találtam ma egy egycentest. :D

Hétfőn az oviban a következő kiírás fogadott (nem tükörfordítás): október 16-án lámpásokat készítünk. Aki szeretne bekapcsolódni, írja fel a nevét, és hozzon magával ollót, ragasztót, papírt, stb. Ezen kissé megrökönyödtem. Zehra említette múlt héten, hogy a körülbelül 2 €/órás díjban csak a gyerekgondozás van benne, de ezt azért nem gondoltam. Mára kicserélték a feliratot arra, hogy mindenki hozzon magával 2€-t.
Kedden egy kosárkát kellett vinni, megpakolva különböző gyümölcsökkel és zöldségekkel. "Aratóünnep" volt ugyanis az oviban, misével. Elvileg volt egy pap, aki szépen sorban megáldotta a kis kosárkákat. Lisának szereintem nem tetszett a műsor, mert ez volt az egyetlen nap, amit végigsírt. :)

Az anyukájától kapott ma egy új rakosgatós játékot, egy puzzle-t és egy tolltartót. Ennek kapcsán szóba került, hogy mindketten szeretünk kirakózni a Zehrával. Előkeresett nekem a padlásról egy 1000 db-os puzzle-t, hogy ne unatkozzak. Nevezetesen ezt. Azt hiszem karácsonyig minimum megvan az elfoglaltságom. :)

Délelőtt feltöltöttem picasára a maradék képeimet Rüdesheimról, ill. Wiesbadenről. Előbbiek azért kritikán aluliak, mert elfelejtettem átállítani a fényképezőgépet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsiszilvi 2009.10.13. 11:02:25

sok sikert a puzzléhoz! biztos kitart egy darabig.
süti beállítások módosítása