A fenti kérdés magyar fórumokon igen gyakran olvasható. A témában pedig eltérnek a vélemények. Szeretnék ehhez kapcsolódóan egy kedves történetet elmesélni.

Tegnap vagy tegnapelőtt történt a wiesbadeni bevásárlóközpontban. A pékségben vettünk néhány zsemlét, majd bementünk az élelmiszerboltba. Lisa rögtön kapott egy zsemlét imént vásároltakból. Az élelmiszerboltban a hentespultnál álló férfi meglátta, hogy Lisa egy üres zsemlét rágcsál a babakocsiban. Mondta, hogy nem lesz ez így jó, vágott neki egy kb. tíz dekás darabot az egyik szalámiból, és a kezébe adta :)

Ehhez nem akarok semmit hozzáfűzni.

Ma egy csomag kekszet vásároltunk. Zehra azonnal kibontotta, és Lisa kezébe adta, hadd egyen. A pénztárosnak pedig teljesen természetes volt, hogy csak egy fél csomag kekszet fizetünk ki...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása