Nagymama látogatás

 2009.09.29. 15:48

Sajnos elmúlt a kezdeti lekesedésem, így egyre nehezebben szánom rá magam, hogy írjak valamit. De azért megpróbálkozom. :)

Szombaton vásárolni voltam Limburgban. Először közösen elmentünk az Aldiba, aztán még bóklásztam magamban egy darabig. Voltam a helyi biciklisboltban. Szomorúan vettem tudomásul, hogy általában drágább, mint nálunk. Persze nagyobb a választék. A cipőcském montis változata itt 100 €-ba került. Ezzel szemben nyilvánvalóan nem csak egyetlen helyen lehet kapni az országban...

Vasárnap elutaztunk a nagymamához. Ha jól emlékszem Obertshausenbe lakik. Sűrűn kérdezgette, hogy biztos nem-e kellene főznie valamit, ha már ebédidőben vagyunk, de nem engedték neki... Ehelyett hazafelé bementünk az első McD-ba. Elég sűrűn járunk oda. Végülis tök egészséges az egy éves gyereket Mc Donalds-os kajával etetni...

Ebéd után "sétálni" mentünk. Ez annyit tett, hogy felmentünk ide kocsival, majd tényleg sétáltunk vagy 100 métert. Ezután Lisa kipróbálta az új játszóteret a hegytetőn, ami egyébként tényleg szuperül nézett ki. Mikor haza kellett menni természetesen elkezdett ordítani, hogy szívesebben maradna a játszótéren, de szerencsére a kocsiban elaludt, és csak otthon ébredt fel (ahol persze tovább folytatta a sírást). 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apo17 2009.10.04. 16:30:12

Lelkesedj! Írjál csak nyugodtan, rendszeresen. Várjuk...
süti beállítások módosítása